Mijn naam is Jan-Dirk Griekspoor en ik ben al mijn hele werkzame leven bezig met voeding.

Ik heb 11 jaar als kok gewerkt en daarna 13 jaar als productontwikkelaar in de voeding.

Naast mijn koksopleiding (ROC Leiden, 2001) heb ik bij Civas (centraal instituut voor alternatieve scholing) de volgende opleidingen gevolgd:                   - Voedingsdeskundige

- Plantaardige voeding

- Kindervoedingsadviseur

Sinds de zomer van 2020 zijn wij in het gezin plantaardig gaan eten. Dit naar aanleiding van een aantal documentaires op Netflix. Ik ben anders gaan kijken naar de wereld om mij heen. Wat heeft de aarde nodig, wat heeft mijn gezin nodig en wat heb ik zelf nodig?

Ik had nooit verwacht dat ik als fijnproever deze levensstijl wat betreft voeding zou gaan toepassen in mijn eigen leven.

Daarnaast kan ik af en toe toch ook nog genieten in een (sterren)restaurant van een maaltijd met dierlijke producten. Het is een keuze die je maakt en die ligt voor iedereen anders.

Plantaardig(er) eten levert veel voordelen op en ik wil je graag helpen om deze voordelen op een voor jouw passende manier te ontdekken.

Om belangstellenden op weg te helpen/adviseren/ondersteunen om plantaardig te gaan koken, ben ik gestart als Voedingsdeskundige op dit gebied.

 

Belangstelling?

Neem dan contact met mij op, zodat ik je verder kan helpen!

 

Jan-Dirk Griekspoor.